Taitei de casa cu ou

Printeaza

Taitei de casa cu ou din: faina, ou.

Ingrediente:Taitei de casa cu ou

  • 1 cana faina
  • 1 ou

 

 

Mod de preparare:

Cerne faina, fa un „cuib” in mijloc si sparge oul. Adu faina peste ou, putin cate putin si amesteca. Framanta bine, pana cand aluatul devine elastic si se ia usor de pe degete. Lasa-l sa se odihneasca o jumatate de ora.

Intinde aluatul intr-o foaie cat mai subtire. Lasa-l cateva minute, da-l cu faina, fa-l rulou si taie fasii subtiri. Rasfira-le putin si lasa sa se zvante.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.