Taitei cu carne de miel si menta

Printeaza

Taitei cu carne de miel si menta din: rosii cherry, sos de peste, coaja de lime, zeama de lime, sos dulce de ardei iute, taitei din grau, ulei, ceapa, morcov, ardei, varza, carne macra de miel, menta.

Ingrediente:Taitei_cu_carne_de_miel_si_menta

  • 12 rosii cherry, taiate in sferturi
  • 1 lingurita sos de peste
  • coaja rasa si zeama de la 1 lime
  • 1 lingura de sos dulce de ardei iute
  • 100 g de taitei din grau integral
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa rosie, taiata in doua si feliata
  • 1 morcov, taiat in bastonae
  • 1 ardei rosu, curatat de seminte si feliat
  • 100 g de varza alba tocata
  • 200 g carne macra de miel, taiata in cubulete
  • 4 linguri de menta proaspata tocata

 

Mod de preparare:

Zdrobeşte uşor roşiile împreună cu sosul de peşte, coaja rasă şi zeama de lime şi sosul de ardei iute. Fierbe tăieţeii conform instrucţiunilor de pe ambalaj. între timp, încinge uleiul într-un wok, găteşte la foc mare ceapa, morcovul şi ardeiul timp de 5 minute, până încep să se înmoaie.

Adaugă varza şi continuă să găteşti legumele câteva minute. Transferă-le pe o farfurie, pune în wok carnea de miel şi găteşte-o 5-8 minute, astfel încât să rămână fragedă şi să nu se usuce, la vasul de pe foc, pune în el tăieţeii şi legumele, dressingul de roşii şi menta, amestecă şi serveşte.

Taitei cu carne de miel si menta

Taitei_cu_carne_de_miel_si_menta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.