Taitei chinezesti cu ciuperci sotate

Printeaza

Taitei chinezesti cu ciuperci sotate din: ciuperci, miere, usturoi, ulei, ceapa, soso de soia, taitei.

Ingrediente:Taitei chinezesti cu ciuperci sotate

  • 500 g ciuperci amestecate
  • 2 linguri ulei de floarea-soarelui
  • un fir ceapă verde
  • un căţel usturoi
  • 1 1/2 linguri miere
  • câteva fire coriandru
  • 3 linguri sos de soia
  • 300 g tăiţei chinezeşti

 

Mod de preparare:

Se încing 2 linguri de ulei şi se pun ciupercile. Se reduce focul şi se lasă 10 minute amestecând până ce se evaporă apa. Se scot într-un bol. Se adaugă în tigaie uleiul rămas. Ceapa verde şi usturoiul curăţate şi tocate se călesc 2 minute.

Intr-un castron se amestecă mierea şi sosul de soia.

Se pun ciupercile în tigaie, peste ceapa şi usturoiul călite, se adaugă amestecul de soia şi miere, se lasă un minut, se adaugă coriandrul şi se servesc cu tăieţei chinezeşti fierţi în prealabil conform indicaţiilor de pe pachet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.