Tăietei cu şuncă afumată

Printeaza

Tăietei cu şuncă afumată

Ingrediente:Taietei cu sunca afumata

  • 2 ouă
  • 2 căni făină
  • sare
  • 300 g şuncă afumată
  • piper
  • 5 linguri smântână

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu ouăle şi un praf de sare, apoi frămânţi până obţii un aluat elastic, îl întinzi într-o foaie, o laşi să se usuce 10-15 minute. O rulezi şi tai tăieţei de 1 cm grosime pe care-i pui la fiert în apă cu sare care clo­coteşte.

In timp ce fierb tăieţeii, dai şunca prin maşina de tocat şi-i mai pui sare şi piper după gust, dacă e nevoie. După ce au fiert tăieţeii, îi pui într-o strecurătoare să se scurgă bine.

Ungi o tavă cu margarină, o tapetezi cu pesmet si aşezi un strat de tăieţei, unul de sunca si altul de taitei. Amesteci smantana cu putin piper, o torni peste taitei si dai tava la cuptor pentru 20-25 de minute.

Tăietei cu şuncă afumată

Taietei cu sunca afumata

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.