Tăieţei cu ciuperci

Printeaza

Tăieţei cu ciuperci din: taitei, ciuperci, bacon, smantana, concentrat de vita, ceapa si patrunjel.

Ingrediente:Taietei_cu_ciuperci

  • 350 g taitei lati
  • 200 g ciuperci albe
  • 150 g bacon
  • 400 ml smantana pentru gatit
  • un cub concentrat de vita
  • o ceapa
  • 2 fire patrunjel

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt şi baconul tăiat cubulete se călesc împreună, într-o tigaie fără grăsime. Se adaugă ciupercile tăiate mărunt şi se lasă 5 minute împreună.

Condimentul se fărâmiţează între degete şi se amestecă cu smântână si apoi se toarnă peste ciuperci.

Se lasă să fiarbă 5 minute si sosul să devină gros. Tăieţeii se fierb în apă cu sare conform indicaţiilor de pe pachet, se scurg şi apoi se amestecă cu sosul de ciuperci si bacon.

Se presară cu pătrunjel si se aduc la masă.

Tăieţei cu ciuperci

Taietei_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.