Tăieţei cu ciuperci si usturoi
PrinteazaTăieţei cu ciuperci si usturoi din: taitei, ciuperci, unt, usturoi, patrunjel, sare, piper.
- o punga de taitei lati
- 800 g ciuperci albe
- 100 g unt
- 2 catei usturoi
- o legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se trec rapid sub un jet de apă si se usucă în şervete de hârtie. Se taie în două sau patru si se pun să se călească în unt topit, într-o tigaie mai mare. Se adaugă usturoiul feliat, sare si piper si se lasă până ce se evaporă complet apa pe care şi-o lasă ciupercile si ele se rumenesc frumos.
Intre timp, se fierb tăieţeii în apă cu un praf de sare si se scurg bine. Se pun în tigaie peste ciuperci şi se lasă 2-3 minute, cât să prindă gust. Se servesc tăieţeii cu pătrunjel tocat.
Tăieţei cu ciuperci si usturoi
Pofta buna!