Tagliatelle cu somon afumat, smantana si rodie

Printeaza

Tagliatelle cu somon afumat, smantana si rodie din: tagliatelle, somon afumat, rodie, smantana, vin alb, ceapa, ulei de masline, sare.

Ingrediente:Tagliatelle_cu_somon_afumat_smantana_si_rodie

  • 250 g tagliatelle
  • 150 g somon afumat
  • 1 rodie
  • 120 ml smantana de gatit
  • 50 ml vin alb demidulce
  • 1 ceapa
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie rodia în felii ca pe portocală. Scufund-o într-un vas cu apă şi îndepărtează bobitele. Separat, taie ceapa mărunt şi înăbuş-o în uleiul de măsline. Pune somonul rupt în fâşii. Ames¬tecă şi toarnă vinul. După ce s-a evaporat vinul, adaugă smântână de gătit.

Potriveşte gustul de sare şi lasă pe foc 2-3 minute. La final, adaugă bobitele de rodie şi pastele fierte separat şi scurse.

Tagliatelle cu somon afumat, smantana si rodie

Tagliatelle_cu_somon_afumat_smantana_si_rodie

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata pastele astea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.