Tagliatelle cu rosii si cu kaizer

Printeaza

O reteta delicioasa de tagliatelle cu rosii si cu kaizer din: tagliatelle de spanac, kaizer, costita afumata, rosii, ardei gras rosu, ardei iute, ceapa, usturoi, busuioc, sare, piper, ulei de masline, patrunjel si rosii cherry.

Ingrediente:

  • 500 g tagliatelle de spanac
  • 400 g kaizer
  • 200 g costita afumata
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 jumatate de ardei iute
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura de busuioc tocat
  • Sare, piper, ulei de masline
  • Patrunjel, rosii cherry

Mod de preparare:

Se curata cepele de foi, se spala si se toaca marunt. Se curate usturoiul, se taie felii subtiri sau se piseaza. Kaizerul si costita afumata se taie cuburi, se pun intr-un castron si se introduc la rece. Se curata rosiile de pielita si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari sau se taie in cubulete.

Se curata de seminte ardeiul gras si ardeiul iute si se toaca marunt. Se incinge intr-o cratita ulei de masline, se pun ceapa, usturoiul si se calesc timp de 2 minute. Se adauga ardeiul gras si cel iute, se mai calesc 2 minute, apoi se adauga kaizerul si costita taiate.

Se prajesc cateva minute, se toarna rosiile, se condimenteaza cu sare, piper si se lasa sa fiarba. Cu cateva minute inainte sa se opreasca focul, se adauga busuioc si patrunjel. Se servesc alaturi de tagliatelle. Pentru un gust parfumat se pot folosi rosii cherry. Se serveste impreuna cu un pahar de Merlot.

Tagliatelle cu rosii si cu kaizer

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac foarte mult pastele, mai ales tagliatelle. Suna bine reteta voastra cu kaizer, o s-o incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.