Tagliatelle cu mozzarella si nuci

Printeaza

Tagliatelle cu mozzarella si nuci din: tagliatelle, mozzarella, ardei gras galben, ardei capia, ceapa rosie, nuca, portocale, smantana, iaurt, salata verde, marar, sare, piper.

Ingrediente:Tagliatelle cu mozzarella si nuci

  • 400 g tagliatelle
  • 300 g mozzarella
  • un ardei gras galben
  • un ardei gras roşu
  • un ardei capia
  • o ceapă roşie
  • 200 g miez de nucă
  • două portocale
  • 200 ml smântână
  • 100 ml iaurt
  • o salată verde
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Smântână se amestecă împre­ună cu iaurtul, mărarul tocat, sare şi piper după gust. Se adaugă puţină coajă de portocală rasă, se amestecă, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece până în momen­tul servirii.

Ardeii graşi şi ardeiul capia se spală, se curăţă de seminţe, se taie felii sau rondele subţiri şi se pun într-un bol. Ceapa roşie se curăţă de foi, se spală, se taie peştişori şi se pune peste ardei.

Pastele se fierb în apă cu puţină sare, se clătesc cu apă rece, se scurg de apă şi se pun peste ingredientele din bol.

Se adaugă miezul de nucă tăiat în bucăţi mai mici, brânza mo­zzarella, portocalele curăţate de coajă şi tăiate bucăţi mai mici. Se presară salata verde ruptă în bucăţi mai mici şi se amestecă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.