Tagliatelle cu iepure
PrinteazaTagliatelle cu iepure din: coapse de iepure, bacon, coniac, unt, sare, piper, fructe de padure, tagliatelle.
- 2 coapse de iepure
- 6-8 felii bacon
- 100 g unt
- 100 ml coniac
- sare
- piper
- 200 g tagliatelle
- fructe de pădure
Mod de preparare:
Tagliatellele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Se scot într-o strecurătoare si se trec prin jet de apă rece.
Carnea se porţionează, apoi se presară cu sare si piper. Fiecare bucată de carne se înveleşte în felii de bacon. Se leagă si se rumenesc bucăţile în unt topit.
Se toarnă coniacul, se flambează şi se serveşte imediat, alături de tagliatelele presărate cu sare şi piper si fructe de pădure.
Tagliatelle cu iepure
Pofta buna!