Tagliatelle cu dovlecei si ciuperci

Printeaza

Tagliatelle cu dovlecei si ciuperci din: tagliatelle, ulei de masline, ceapa, usturoi, dovlecel, ciuperci, rosii, capere, masline, frunze de bsuioc, sare, piper, parmezan.

Ingrediente:Tagliatelle_cu_dovlecei_si_ciuperci

  • jumatate de pachet de tagliatelle
  • ulei de masline
  • o ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi pisati
  • un dovlecel cubulete
  • 2 cani de ciuperci
  • 5 rosii tocate
  • o mana de capere
  • o mana de masline fara samburi
  • o mana de frunze de busuioc
  • sare si piper dupa gust
  • parmezan ras

 

Mod de preparare:

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Sotati ceapa, o parte din usturoi si cuburile de dovlecel intr-o tigaie cu ulei de masline. Cand s-au inmuiat, turnati-le intr-un castron. In aceeasi tigaie, mai adaugati ulei si sotati ciupercile si restul de usturoi.

Cand s-au inmuiat, turnati-le peste dovlecei. In aceeasi tiagie, turnati rosiile, caperele, maslinele, busuiocul, dovleceii, ciuprcile si pastele. Amestecati, potriviti de sare si piper si lasati pe foc inca un minut. Serviti cu parmezan ras.

Tagliatelle cu dovlecei si ciuperci

Tagliatelle_cu_dovlecei_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.