Tagliatelle cu capere

Printeaza

Tagliatelle cu capere din: tagliatelle, ulei de masline, rosii, unt, ulei, ceapa, oregano, capere, sare si ardei iute.

Ingrediente:Tagliatelle cu capere

  • 400 g tagliatelle
  • 100 ml ulei de masline
  • 500 g rosii
  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • oregano
  • 50 g capere
  • sare
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Pui într-o cratiţă ceapa tocată, caperele şi roşiile tăiate. Adaugi uleiul, sarea şi arde­iul iute. Laşi să fiarbă circa 1/2 oră. Pui la fiert şi pastele şi, când sunt gata, le scurgi foarte bine.

Verşi pastele într-o formă unsă cu unt.

Presari oregano, uleiul de măsline negre şi dai la cuptorul încins pentru 5 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.