Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci

Printeaza

Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci

Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci

Ingrediente:

  • un kg calamari
  • 500 g mânătărci sau ciuperci albe
  • 250 g smântână
  • 300 g creveţi decorticaţi
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Prăjiţi ciupercile singure, cu puţin ulei şi cu un căţel de usturoi. Separat, puneţi la prăjit şi calamarii, tot cu ulei şi usturoi, după care adăugaţi creveţii.

Incorporaţi apoi smântână, amestecând totul, şi asezonaţi cu această compoziţie tagliatellele scurse, după ce au fost fierte al dente.

Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci

Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci1.jpg Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci2.jpg Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci.jpg Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci3.jpg Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.