Tacos cu porc şi fasole neagră

Printeaza

O reteta de tacos cu porc si fasole neagra din: ulei, ceapa rosie, boia afumata, chimion, carne tocata de porc, pasta de tomate, sos barbecue, fasole neagra, coriandru, lipii, avocado, salata iceberg si smantana.

Ingrediente:Tacos cu porc şi fasole neagră

  • 2 lingurite de ulei
  • 1/2 ceapa rosie, tocata
  • cate 2 lingurite de boia afumata si de chimion macinat
  • 500 g carne tocata de porc
  • 200 ml pasta de tomate
  • 5 linguri sos barbecue
  • 400 g fasole neagra din conserva, scursa
  • 1 legatura mica de coriandru, tocat
  • 8 lipii pentru tacos
  • 1 avocado copt, curatat si feliat
  • 1/2 salata iceberg rupta marunt
  • smantana, pentru servit (optional)

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie mare, se sotează ceapa cinci minute, până se înmoaie. Se adaugă condimentele şi se mai ţin pe foc un minut. Se răstoarnă carnea tocată, amestecând încontinuu cu o lingură de lemn până se găteşte complet.

Se adaugă pasta de tomate şi sosul barbecue împreună cu patru linguri de apă. Se dă focul mai mare pentru ca sosul să dea în clocot şi se lasă să scadă până se lipeşte de carne. Se adaugă fasolea, se asezonează şi se mai lasă pe foc două minute.

Se încălzesc lipiile de tacos conform instrucţiunilor de pe pachet. Se foloseşte amestecul de fasole şi carne pentru a umple lipiile. Peste carne se adaugă felii de avocado, salată şi o lingură de smântână, după preferinţe.

Tacos cu porc şi fasole neagră

Tacos cu porc şi fasole neagră

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.