Tabouleh de quinoa cu capsune

Printeaza

Tabouleh de quinoa cu capsune din: quinoa, capsune, zeama de lamaie, sirop de artar, scortisoara, migdale.

Ingrediente:Tabouleh de quinoa cu capsune

  • 300 g quinoa fiartă şi răcită
  • 300 g căpşune
  • 100 ml zeamă de lămâie
  • 4 linguri sirop de arţar
  • 1/2 linguriţă scorţişoară
  • 4 linguri migdale fin tăiate

 

Mod de preparare:

Spălaţi şi ştergeţi delicat căpşunele, scoateţi-le codiţele şi tăiaţi-le în două sau în patru. Stropiţi quinoa cu zeama de portocală şi cu sirop de arţar, adăugaţi scorţişoara şi căpşunele, apoi amestecaţi într-un castron. Puneţi la rece.

Rumeniţi migdalele tăiate fin într-o tigaie antiadezivă aproximativ 2 minute. Presăraţi pe quinoa în momentul servirii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.