Tabouleh cu ardei

Printeaza

Tabouleh cu ardei din: patrunjel, ceapa, ardei, rosie, lamaie, ulei, seminte.

Ingrediente:Tabouleh cu ardei

  • 4 legături de pătrunjel
  • 1/2 ceapă
  • 1 ardei capia
  • 1 rosie
  • zeama de la 1 lămâie
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 50 g seminţe de cânepă

 

Mod de preparare:

Se taie mărunt 4 legături de pătrunjel, 1/2 ceapă şi 1 ardei capia.  Se taie cubuleţe 1 roşie. Se adaugă zeama de la 1 lămâie, 2 linguri ulei de măsline şi 50 g seminţe de cânepă decorticate.

Se asezonează cu sare şi piper după gust şi se dă salata la frigider.

Se serveşte cu lipie şi hummus.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.