Supe Simple si Rapide (2016)

Printeaza

Supe Simple si Rapide:

Supa_cremoasa_cu_hribi

Supa cremoasa cu hribi

Supa cremoasa cu hribi din: hribi, salote, faina, unt, vin, smantana, parmezan, chives, sare, piper. Ingrediente: 30 g hribi proaspeţi sau uscaţi 4 şalote 30 g unt 30 g făină 250 ml vin alb sec 250 ml smântână pentru gătit 40 g parmezan 1 legătură de chives sare piper proaspăt măcinat   Mod de preparare: […]

Supa_cu_macris_si_curmale

Supa cu macris si curmale

Supa cu macris si curmale din: macris, curmale, inimi de palmier, ulei, sare, piper, ghimbir, cuisoare, lapte de cocos, seminte de susan. Ingrediente: 400 g măcriş 5 curmale uscate 100 g inimi de palmier (la conservă) 3-4 linguri de ulei de arahide 500 ml fond de legume sare piper praf de ghimbir şi de cuişoare […]

Supa de capsuni cu levantica

Supa de capsuni cu levantica

Supa de capsuni cu levantica din: capsuni, vin rose, zahar, sirop de capsuni, levantica. Ingrediente: 750 g căpşuni 500 ml vin rose 100 g zahăr 50 ml sirop de căpşuni 1 lingură levănţică uscată   Mod de preparare: Se dă în clocot vinul cu zahăr şi sirop de căpşuni. Se reduce focul şi se mai […]

Supa_florentina_de_fasole

Supa florentina de fasole

Supa florentina de fasole din: fasole, ceapa, usturoi, telina, praz, rozmarin, ardei, ulei, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 300 g fasole albă 1 l supă de legume 2 cepe 2 căţei de usturoi 1 morcov 1 tijă de ţelină verde (apio) 1 fir de praz 1 crenguţă de rozmarin 1 ardei iute roşu mic 100 ml […]

Supa_cu_naut_si_castane

Supa cu naut si castane

Supa cu naut si castane din: naut, castane, ulei, rozmarin, usturoi, sare, piper, smantana. Ingrediente: 350 g năut 350 g castane ulei de măsline 3 fire de rozmarin proaspăt 4-5 căţei de usturoi sare piper 100 ml smântână   Mod de preparare: Seara pui năutul la înmuiat în apă călduţă cu sare. Dimineaţa îl pui […]

Supa_de_peste_si-_fenel

Supa de peste si fenel

Supa de peste si fenel din: ulei, fenel, ceapa, usturoi, telina, dafin, sofran, apa, fasole, rosii, file de cod, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1 lingură cu ulei 1 bulb mic de fenel, curăţat şi feliat 2 cepe eşalote, curăţate şi feliate 1 căţel de usturoi, curăţat şi feliat 2 tulpini de ţelină, curăţate şi tăiate mărunt […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.