Supe si ciorbe: Supa de ceapa

Printeaza

O reteta delicioasa de supa de ceapa din: unt, faina, supa de pui, cascaval, ceapa, vin alb, paine, sare si piper.

Ingrediente:Supa de ceapa

  • 75 g unt
  • 25 g faina
  • 2 l supa de pui
  • 100 g cascaval ras
  • 4 cepe
  • 2 linguri vin alb
  • 4 felii de paine
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa mărunt şi se căleşte în unttimp de 2 minute. Se presară deasupra făină şi se amestecă încontinuu cu o lingură de lemn. Se toarnă supă de pui şi vin alb.

Se asezonează cu sare şi piper după gust. Se lasă să fiarbă timp de 30 de minute.

Se aşazăfeliile de pâine într-o tavă şi se presară brânza deasupra. Se pune tava la cuptor pentru 10 minute sau până când caşcavalul s-a topit şi s-a rumenit.

Se toarnă supa în castroane şi se aşazădeasupra felii de pâine cu caşcaval.

Supa de ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.