Supa vesela cu morcov, cartof si ceapa

Printeaza

Supa vesela cu morcov, cartof si ceapa din: morcov, cartof , o ceapă, rădăcină pătrunjel, ţelină, unt, sare, crutoane.

Ingrediente:Supa vesela cu morcov, cartof si ceapa

  • un morcov
  • un cartof măricel
  • o ceapă
  • o rădăcină pătrunjel
  • o felie subfire ţelină
  • 25 g unt
  • sare
  • crutoane pentru servit

 

Mod de preparare:

Se curăţă toate legumele, se taie cuburi mici şi se călesc în unt topit.

Apoi, se toarnă apă si se lasă la fiert 25 de minute.

Se pasează sau se mixează legumele bine fierte si se potriveşte gustul de sare.

Supa se aduce cu crutoane la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.