Supa verde

Printeaza

Supa verde din: macris, stevie, patrunjel, faina, unt, smantana, u, sare, apa, spanac, salata verde, tarhon, ceapa verde.

Ingrediente:Supa verde

  • 1/2 kg macris
  • 1/4 kg stevie
  • patrunjel
  • 1 lingura faina
  • 100 g unt
  • 2 linguri smantana
  • 1ou
  • sare
  • 1 l apa
  • 1/4kg spanac
  • o salata verde
  • tarhon
  • 2 leg. ceapa verde

 

Mod de preparare:

Se curata verdeturile, se spala foarte bine in mai multe ape, apoi se taie in suvite si se calesc in 3/4 din cantitatea de grasime indicata.

Se adauga faina, se amesteca bine, apoi se pune 1 1/2 l de apa fiarta sau supa de carne, sare si se fierb 30-40 min.

Se drege cu ou si cu smantana.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.