Supa de varza cu lapte de soia

Printeaza

Supă de varză din: varza, ceapa, sare, piper, nucsoara si lapte de soia.

Ingrediente:

  • 1 varză de mărime mijlocie
  • o ceapă spaniolă mare, 45 grame de unt
  • sare şi piper după gust
  • ½ lingură plină de sare sau nucşoară
  • 750 mililitri de lapte din soia

 

 

Mod de preparare:

După ce aţi pregătit şi aţi spălat varza, tocaţi-o foarte finuţ, apoi tocaţi ceapa, şi puneţi-le pe amândouă într-o oala pentru sos împreună cu 1 litru de apă şi daţi la foc, apoi adăugaţi untul şi condimentele şi lăsaţi la foc mic timp de 1 oră, sau până când legumele sunt aproape moi.

Adăugaţi sos de soia şi agenţii de îngroşare când legumele sunt moi bine, şi lăsaţi să fiarbă la foc înăbuşit încă 10 minute.

Se serveşte cu mici felii cubice de pâine de hrişcă.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.