Supa de usturoi cu telemea

Printeaza

Supa de usturoi cu telemea din: usturoi, paine, telemea, ulei, cimbru, cuisor, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_usturoi_cu_telemea

  • 24 căţei de usturoi
  • 10 felii subţiri de pâine neagră
  • 100 g telemea
  • 2 linguri ulei de măsline sau 4 linguri unt topit
  • cimbru
  • 1 cuişor
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi în 2 l de apă, timp de 20-30 de minute, usturoiul, o crenguţă de cimbru, un cuişor, o linguriţă de sare şi un praf de piper.

Feliile subţiri de pâine le tai în pătrate mici, le acoperi cu brânză rasă şi le stropeşti cu uleiul de măsline.

Laşi totul într-o tavă în cuptor, câteva minute, până se topeşte brânza.

Aşezi apoi cubuleţele în castronul de supă şi torni peste ele supa strecurată. Serveşti supa foarte fierbinte.

Supa de usturoi cu telemea

Supa_de_usturoi_cu_telemea

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.