Supa ungureasca

Printeaza

O reteta simpla de supa ungureasca din: varza acra, carne uscata, supa de carne uscata, carnati unguresti, ceapa, usturoi, faina, untdelemn, concentrat de supa, foi de dafin, sare, piper, chilli, afine, zahar tos, bulion si smantana.

Ingrediente:Supa ungureasca

  • 1 /2 kg varză acră
  • 250 gr carne uscată fiartă
  • 3/4 l supă de carne uscată fiartă
  • 2 cârnaţi ungureşti de Debrezin
  • 1 ceapă,
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 lingură de untdelemn
  • 3 linguri de făină
  • 2 cuburi concentrate de supă
  • 3 linguri de boia
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • chilli
  • afine
  • 1 linguriţă zahăr tos
  • 2 linguri bulion sau sos de roşii
  • smântână acră pentru garnisire

 

Mod de preparare:

Vasu îl încălzim. Ceapa mărunt tăiată se prăjeşte în untdelemn până devine transpa­rentă. Trecem ceapa prin sită şi fier­bem cu concentratul de supă şi cu puţin zahăr tos. După 10 min, adăugăm bucăţelele de carne şi cârnatul de Debrezin tăiat rondele şi fierbem totul mai departe la tempe­ratură scăzută.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.