Supa cu tortellini

Printeaza

O reteta de supa cu tortellini din: tortellini, mazare, morcovi, fasole verde, ceapa rosie, suc de rosii, sare, piper, ulei de masline, patrunjel, frunze de telina si cascaval.

Ingrediente:Supa cu tortellini

  • 300 g tortellini cu carne de vită
  • 150 g mazăre
  • 2 morcovi
  • 150 g fasole verde fideluţă
  • o ceapă roşie
  • un litru suc de roşii
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • o legătură pătrunjel
  • 2-3 frunze ţelină
  • caşcaval pentru ornat

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj. Intre timp, se curăţă legu­mele, se spală şi se înăbuşă câteva minute în sucul propriu, apoi se adaugă un litru de apă şi se lasă să fiarbă.

Se verifică dacă au fiert legumele, apoi se adaugă sucul de roşii. Se potriveşte supa cu sare şi piper, după gust. Tortellini se scot în sită şi se scurg. Se pun în supă şi se mai dau în clocot câteva minute. Supa se serveşte ornată cu pătrunjel şi caşcaval.

Supa cu tortellini

Supa cu tortellini

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.