Supă thailandeză de peşte şi verdeţuri

Printeaza

O reteta de supa thailandeza de peste si verdeturi din: taitei de orez, supa de pui, pasta de curry, frunze de lime, sos de peste, fileu de cod, creveti, pak choi si frunze de coriandru.

Ingrediente:Supă thailandeză de peşte şi verdeţuri

  • 100 g taitei de orez brun
  • 500 ml supa de pui sau de peste
  • 1 lingura pasta de curry rosie
  • 4 frunze de lime
  • 1 lingura sos de peste
  • 200 g fileu de cod, fara piele
  • 100 g creveti mari
  • 2 pak choi, cu frunzele separate
  • 1 mana frunze de coriandru

 

Mod de preparare:

Se fierb tăieţeii conform instrucţiunilor de pe pachet. Se răcesc în apă rece şi se scurg bine. Se toarnă supa într-o cratiţă mare şi se adaugă amestecând pasta de curry, frunzele de lime, sosul de peşte şi 250ml de apă. Se dă în clocot şi se fierbe supa cinci minute.

Se taie peştele în cuburi cu latura de 3 cm şi se adaugă în cratiţă. Se fierbe supa înca două minute, fără capac. Se adaugă tăieţeii, creveţii şi frunzele de pak choi. Se fierb încă două-trei minute, până se pătrund. Se presară coriandru şi se serveşte supa în boluri.

Supă thailandeză de peşte şi verdeţuri

Supă thailandeză de peşte şi verdeţuri

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.