Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos

Printeaza

Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos din: ulei de masline, ghimbir, usturoi, lemongrass, ardei iute, lapte de cocos, legume amestecate, busuioc, frunze de coriandru, sare si piper.

Ingrediente:Supa_thailandeza_cu_legume_si_lapte_de_cocos

  • 10 ml ulei de masline
  • 30 g ghimbir proaspat curatat si feliat
  • 2 catei usturoi feliati
  • 2 betisoare lemongrass
  • 2-3 ardei iuti intregi
  • 1 cutie lapte de cocos (400 ml)
  • 500 g legume amestecate
  • 50 g busuioc proaspat si frunze de coriandru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie şi căleşte 30 de secunde ghimbirul tăiat, usturoiul, beţişoarele de lemongrass şi ardeii iuţi.Adaugă laptele de cocos. Adu totul la punctul de fierbere, acoperă şi ţine la foc mic timp de 15 minute, amestecând continuu.

Pune legumele în tigaie. Fierbe 2-3 minute la foc mic, amestecând tot timpul, până ce legumele se înmoaie. Ia supa cu un polonic şi toarn-o în castroane, acoperind totul cu busuioc şi coriandru.

Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos

Supa_thailandeza_cu_legume_si_lapte_de_cocos

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata supa thailandeza 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.