Supa taraneasca cu legume si cimbru

Printeaza

Supa taraneasca cu legume si cimbru din: aluat foitaj, praz, unt, oua, smantana, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Supa_taraneasca_cu_legume_si_cimbru

  • un pachet aluat foitaj
  • 4-5 fire praz
  • 2 linguri unt
  • 3 oua
  • 100 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prazul tăiat rondele se pune într-o strecurătoare şi se toarnă peste el apă clocotită. Morcovul se taie cuburi mici şi se pune la fiert în apă cu un praf de sare şi cu ceapa tăiată mărunt. Se adaugă varza murată tăiată fideluţă şi se lasă la fiert 15 minute.

Apoi, se adaugă prazul şi se mai lasă la fiert 15 minute. Se pun bucheţelele de conopidă şi sucul de roşii şi se lasă încă 5 minute la fiert. Se stinge focul şi se presară cimbrul. Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.

Supa taraneasca cu legume si cimbru

Supa_taraneasca_cu_legume_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.