Supa de sparanghel cu unt

Printeaza

Supa de sparanghel cu unt din: sparanghel, smantana, ou, ceapa, unt, faina, apa.

Ingrediente:Supa de sparanghel cu unt

  • 500 g sparanghel
  • 100 ml smântână
  • un ou
  • o ceapă
  • 50 g unt
  • o jumătate lingură făină
  • 1,5 l apă

 

Mod de preparare:

Se taie vârfurile fragede de sparanghel şi se lasă deoparte. Cozile de sparanghel se pun la fiert în 1,5 l de apă cu un praf de sare. După ce au fiert, cozile se scot cu lingura cu găuri şi se pun să fiarbă vârfurile.

Intr-o crăticioară se topeşte untul, se amestecă în el faina şi se sulbţiază cu puţină apă, apoi se toarnă în oala cu supă şi se lasăî să mai dea în câteva clocote.

Supa se drege cu ou bătut cu smântână.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.