Supa rece de rosii cu ardei si castravete

Printeaza

Supa rece de rosii cu ardei si castravete din: roşii, suc de roşii, ceapă, ardei roşu, castravete, ulei de măsline, usturoi, oţet din vin, sare, piper.

Supa_rece_de_rosii_cu_ardei_si_castravete

Ingrediente:

  • 1 kg roşii
  • 400 ml suc de roşii
  • 1/2 ceapă
  • 1 ardei roşu
  • 1 castravete
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 căţei usturoi
  • 50 ml oţet din vin
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Opăreşti roşiile, le descojeşti şi le îndepărtezi seminţe­le. Pui sucul de roşii, castravetele descojit, ceapa şi ardeiul fără semiăţe în blender. Pasezi până obţii o compozi­ţie fină.

Adaugi usturoiul, sare şi piper după gust, uleiul de măsline şi oţetul. Amesteci până se ofnogenizează. Dai la rece supa cel puţin 2 ore.

Supa rece de rosii cu ardei si castravete

Supa_rece_de_rosii_cu_ardei_si_castravete

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.