Supa rece din fructe de padure cu miere si scortisoara

Printeaza

Supa rece din fructe de padure cu miere si scortisoara din: vişine, capsuni, zmeura, coacaze, scortisoara, miere de salcam, frişcă, zahăr vanilat, zeama de lamaie, suc de portocale.

 

Ingrediente: Supa_rece_din_fructe_de_padure_cu_miere_si_scortisoara

  • 500 g vişine
  • 500 g căpşuni
  • 500 g zmeură
  • 500 g coacăze
  • 1 vârf cuţit scorţişoară
  • 5 linguri miere de salcâm
  • 200 ml frişcă
  • 2 pacheţele zahăr vanilat
  • zeama de la 1 lămâie
  • 200 ml suc de portocale

Mod de preparare:

Speli fructele şi le laşi în strecurătoare să se scurgă. Cureţi vişinele de sâmburi.

Opreşti fructe într-o farfurie, pentru decor, într-o cratiţă pui 600 ml apă şi o fierbi împreună cu scorţişoara.

Laşi să fiarbă timp de 5 minute, apoi adaugi mierea, frişca, zahărul vanilat, sucul de por­tocale si de lămâie.

La servire aşezi în fiecare bol, peste supa-cremă, câteva fructe păstrate.

Supa rece din fructe de padure cu miere si scortisoara

Supa_rece_din_fructe_de_padure_cu_miere_si_scortisoara

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.