Supa rece de fructe

Printeaza

Supa rece de fructe din: caise, pere, prune, frisca, budinca de vanilie, zahar vanilat, zahar, scortisoara, sare, cuisoare, coaja de lamaie si zeama de lamaie.

Ingrediente:Supa_rece_de_fructe

  • 15 caise
  • 6 pere aromate
  • 10 prune
  • 2 dl frisca
  • 20 g budinca de vanilie
  • zahar vanilat
  • 2 linguri zahar
  • scortisoara
  • sare
  • praf de cuisoare (dupa gust)
  • coaja si zeama de la o lamaie

 

Mod de preparare:

Speli fructele, le cureţi de sâmburi şi coajă şi tai fiecare fruct în cubuleţe mici.

Pui pe foc apă în care ai adă­ugat mai întâi zahărul şi zahărul vanilat, sarea, praful de scorţişoară şi cuişoare, zeama şi coaja de lămâie.

Când dă în clocot, adaugi şi cubuleţele de fructe.

Frişca lichidă o amesteci cu praful de budincă, torni amestecul în supă şi mai laşi să dea un clocot.

Supa rece de fructe

Supa_rece_de_fructe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.