Supa rece de castraveti cu busuioc

Printeaza

Supa rece de castraveti cu busuioc din: castarveti, marar, busuioc, ceapa, supa clara de legume, iaurt, smantana, bagheta, ardei gras, castravete, piper, sare.

Ingrediente:Supa_rece_de_castraveti_cu_busuioc

  • 6 castraveti
  • 1 legatura de marar
  • 2 frunze de busuioc
  • 1 ceapa
  • 600 ml supa clara de legume
  • 200 g iaurt
  • 100 ml smantana
  • 8 felii de bagheta
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri cu castravete ras
  • piper macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă de coajă castraveţii şi taie-i cubuleţe. Spală şi taie mărunt măra-rul şi busuiocul. Curăţă şi taie ceapa. Pune castraveţii într-un castron împreună cu ceapa, ierburile şi supa clară de legume. Mixează bihe.

Adaugă iaurtul, smântână, sare şi piper proaspăt măcinat. Acoperă supa şi dă-o la rece pentru două ore. Rumeneşte feliile de baghetă. Curăţă ardeiul gras de seminţe şi taie-l mărunt. Serveşte supa cu ardei gras, castraveţii raşi (bine scurs) şi felii de baghetă rumene.

Supa rece de castraveti cu busuioc

Supa_rece_de_castraveti_cu_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.