Supa rece cu bacon si conopida

Printeaza

Supa rece cu bacon si conopida din: conopida, praz, varza alba, ceapa, gulie, bacon, oua, castarveti in saramura, lapte batut, marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Supa_rece_cu_bacon_si_conopida

  • 2 buchete conopida
  • un praz
  • o felie de varza alba
  • o ceapa
  • o gulie
  • 250 g bacon
  • 4 oua fierte
  • 2-3 castarveti in saramura
  • 1,5 l lapte batut
  • o legatura marar
  • o lingura ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Baconul tăiat cubulete si ceapa se pun în oala de fiert si se călesc. Se adaugă toate legumele tăiate mărunt si o lingură de ulei si se călesc 2 minute. Se toarnă aproximativ un litru de apă si se lasă la fiert o oră, la foc mic.

După ce legumele au fiert, se adaugă laptele bătut, se potriveşte gustul de sare si piper, se mai tin 10 minute pe foc si se lasă să se răcească. Se aduce supa la masă, rece, cu castraveti tâiati cuburi mici, mărar si ouă fierte.

Supa rece cu bacon si conopida

Supa_rece_cu_bacon_si_conopida

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.