Supa de pui cu legume si patrunjel verde

Printeaza

Supa de pui cu legume si patrunjel verde din: carne de pui, morcovi, telina, ceapa, radacina de pastarnac, cartofi, oua, faina, patrunjel verde, concentrat de pui, sare.

Ingrediente:Supa_de_pui_cu_legume_si_patrunjel_verde

  • 1 kg carne de pui
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 2 radacini de pastarnac
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 cubulete concentrat de pui
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea de pui şi o tai în cubuleţe. Cureţi şi speli legumele. Le pui la fiert întregi, după ce car­nea a fiert 10-15 minute în 2 1/2 litri de apă şi ai îndepărtat spuma. Pui cuburile de concentrat pentru supă şi fierbi totul aproximativ 15 minute.

După fierbere, strecori supa şi pregăteşti compoziţia pentru turnăţei din ouă, făină şi puţină sare.

Compoziţia trebuie să fie mai groasă decât cea pentru clătite, adică de consistenţa unei smântâni groase.

Pui compoziţia într-un cornet sau într-o pungă de plastic căreia i-au găurit un colţ.

Laşi supa să fiarbă la foc mic şi torni compoziţia pentru turnăţei. Stingi focul şi presari pătrunjel verde tocat.

Supa de pui cu legume si patrunjel verde

Supa_de_pui_cu_legume_si_patrunjel_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.