Supa de pui cu lapte de cocos

Printeaza

O reteta de supa de pui cu lapte de cocos din: supa de pui, lapte de cocos, piept de pui, bulion, boia, ceapa rosie, ceapa alba, ulei si sare.

Ingrediente:

  • 1 litru supa de pui
  • 1/2 litru lapte de cocos
  • 1 bucati piept de pui
  • 1 lingura de bulion
  • 1 lingura rasa de boia
  • 2 cepe rosii
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală şi se curăţă cepele, apoi se toacă mărunt. Se încinge uleiul într-o cratiţă. Se pun cepele la călit, până se rumenesc, cca 1 minut, amestecând. Se adaugă bulionul şi boiaua. Se amestecă bine, apoi se toarnă treptat supa de pui şi se lasă să dea în clocot.

Intre timp, se taie pieptul de pui în cubuleţe mici. Când supa a dat în clocot, se adaugă şi carnea de pui. Se fierbe la foc mic, 15 minute, apoi se adaugă laptele de cocos, amestecând. Se pune sare după gust. Se mai lasă 5 minute, la foc mic. Se pune în farfurii şi se serveşte imediat.

Supa de pui cu lapte de cocos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.