Supa poloneza de legume

Printeaza

Supa poloneza de legume din: orez, praz, morcovi, ceapa, ardei, telina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Supa poloneza de legume

  • 100 g orez
  • 2 fire praz
  • 2 morcovi
  • o ceapă
  • 2-3 cartofi
  • un ardei
  • 2 fire ţelină
  • 1,5 l supă de legume
  • o lingură ulei
  • verdeaţă, după gust
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune orezul cu apă proaspătă la fiert.. Se presară cu sare si se lasă 30 de minute.

Intr-o oală, se încinge uleiul si se căleşte ceapa tocată. Se adaugă morcovul, ţelina, prazul, ardeiul, cartofii, toate tăiate mărunt. Se toarnă supa de legume şi se lasă la fiert 20 de minute, se adaugă orezul fiert şii se mai fierb 10 minute împreună.

La final, se potriveşte gustul de sare.

Se serveşte presărată cu pătrunjel proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.