Supa de paine sau papara – Soupe au pain ou panade

Printeaza

 

Puneţi într-un vas 2-3 litri de apă rece şi 250 g pîine ruptă în bucăţi mici. Aduceţi la fierbere. La primul clocot trageţi vasul la marginea maşinii de gătit şi lăsaţi să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute, apoi daţi deoparte şi bateţi bine cu un tel de inox.

Adăugaţi sare. Intr-o supieră bateţi două gălbenuşuri şi un ou întreg cu un pahar de lapte. Adăugaţi nucşoară, 50 g unt tăiat în bucăţi mici, vărsaţi apoi supa, cu grijă, şi amestecaţi bine.

Supa de paine sau papara

Supa de paine sau papara

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.