Supa picanta de pui

Printeaza

Supa picanta de pui din: piept de pui, morcov, ceapa, cartof, patrunjel, telina, iaurt, usturoi, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:Supa picanta de pui

  • 100 g piept de pui
  • cate o jumatate de morcov
  • ceapa
  • cartof
  • patrunjel radacina
  • un sfert de telina
  • 200 ml iaurt
  • o foaie de dafin
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie dupa gust
  • verdeata tocata

Mod de preparare:

Pieptul se fierbe cu sare si foaia de dafin, se scoate din supa si se taie fasii inguste.

Se toaca legumele, cartoful se taie cubulete si se fierb impreuna in apa in care a fiert puiul.

Supa obtinuta se paseaza la mixer, se adauga pieptul de pui, iaurtul, zeama de lamaie, usturoiul pisat, piper, verdeata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.