Supa picanta de crevete

Printeaza

Supa picanta de crevete din: crevete, ciuperci, lemongrass, lime, sare, sos de peste, chili, coriandru

Ingrediente:Supa picanta de crevete

  • 1 kg crevete potrivite ca mărime
  • 1 cană ciuperci
  • 1 tulpină de lemon grass tăiată pe lung
  • 2 frunze kaffir lime
  • 1 linguriţă sare
  • 2 linguriţe sos de peşte
  • 3 lin­guriţe suc lămâie
  • 1 linguriţă chili
  • coriandru verde
  • 6 căni apă


Mod de preparare:

Se curăţă crevetele şi se taie ciupercile în patru. Se pune apă la fiert cu frunzele de kaffir şi lemon grass. Se adaugă crevetele şi se fierb trei-patru minute. Se pun ciupercile şi sarea.

Se ia de pe foc, se asezonează cu sos de peşte, suc de lămâie şi chilii şi se ornează cu coriandru verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.