Supă de peşte

Printeaza

O reteta de supa de peste din: peste, ceapa, morcovi, cartofi, ardei capia, telina, suc de rosii, leustean, patrunjel, foi de dafin, sare si piper boabe. Pentru a pregăti această supă, poţi să foloseşti crap, caras sau chiar păstrăv.

 

Ingrediente:Supă de peşte

  • 2 kg peste
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 2 ardei capia
  • 1 telina
  • 1 cana cu suc de rosii
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2-3 foi de dafin
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt ceapa şi ţelina, iar morcovii taie-i cubuleţe. Pune. legumele să fiarbă în apă cu sare, boabe de piper şi foi de dafin. După ce a dat în câteva clocote, adaugă ardeii capia şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Lasă să fiarbă puţin şi adaugă peştele curăţat şi tăiat în bucăţi potrivite.

Când legumele şi peştele au fiert, toarnă sucul de roşii. Lasă să dea în câteva clocote. Serveşte cu verdeaţă tocată fin.

Supă de peşte

Supă de peşte

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sigur e supa de peste si nu e ciorba?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.