Supă de perişoare de branză
PrinteazaSupă de perişoare de branză din: branza de vaci, gris, ou, unt, smantana, faina, marar, sare, piper si lamaie.
- 150 g brânză de vaci
- 2 linguri griş
- 1 ou
- 2 linguri unt
- 200 g smântână
- 1 lingură făină
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
- 1 lămâie
Mod de preparare:
Freci gălbenuşul cu 1 lingură de unt, adaugi pe rând mărarul tocat, sarea, brânza de vaci şi grisul.
La sfârşit încorporezi albuşul bătut spumă şi laşi compoziţia deoparte.
Topeşti în oala în care fierbi supa untul rămas, rumeneşti făina, le dai deoparte şi stingi cu 300 ml apă rece amestecând repede.
Mai torni 500 ml apă rece, potriveşti gustul de sare şi piper, presari mărarul tocat şi pui din nou totul pe foc mic.
Când zeama clocoteşte, pui perişoarele de brânză una câte una şi le laşi să fiarbă până se ridică deasupra.
După ce au fiert, dai supa deoparte, o dregi cu smântână, presari verdeaţa tăiată şi dacă îi place copilului tău mai acră îi adaugi puţină zeamă de lămâie.
Supă de perişoare de branză
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ciorba cu perisoare de branza
- ciorba de perisoare de branza
- ciorba de perisoare cu branza
- ciorba de perisoare din branza
- ciorba cu perisoare din branza
- perisoare de branza
- perisoare din branza
- supa cu perisoare de branza
- Perisoare din branza de vaci
- Perisoare din branza si gris