Supa pasata de morcovi

Printeaza

Supa pasata de morcovi din: morcovi, ceapa, orez, unt, crutoane, zahar, sare.

Ingrediente:Supa pasata de morcovi

  • 500 g morcovi tineri
  • 1 ceapă
  • 4 linguri pline cu orez
  • 2 linguri cu unt
  • 2 l supă sau apă caldă
  • crutoane
  • 1 lingură cu zahăr
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi morcovii şi ceapa, tăiaţi-le felii subţiri, căliţi-le într-o lingură cu unt, cu puţin zahăr şi sare, pe care le adăugaţi când legumele sunt bine înmuiate.

Acoperiţi cu apă caldă sau cu supă, fierbeţi la foc potrivit 15 min, apoi adăugaţi orezul fiert separat 10 min şi mai fierbeţi 15 min.

Treceţi legumele şi orezul prin sită sau mixaţi-le, turnaţi piureul în supă daţi în clocot, răcoriţi supa şi serviţi-o caldă, cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.