Supa mosieresei

Printeaza

Supa mosieresei

Ingediente:Supa mosieresei

  • 3 cartofi
  • 1 vărzucă dulce
  • 1 ceaşcă fasole verde
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 pahar mazăre verde
  • 2 litri supă de oase
  • 1 pahar smântână
  • 1 gulie
  • ceapa
  • 2 linguri unt
  • ou

 

Mod de preparare:

 

Toate legumele se taie tăieţei Supa se pune la fiert cu mazărea ,gulia, varza, morcovii, ceapa, fasolea verde se călesc în unt. După ce s-au muiat un pic se pun în supă să clocotească 1 sfert de oră.

Se toacă pătrunjelul .Se bate oul cu smântână şi un pic de supă se adaugă supei şi cartofii, să mai fiarbă încă 1 sfert de oră. Se drege cu ou şi smântână, se presară verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.