Supă cu morcovi şi sparanghel

Printeaza

Supă cu morcovi şi sparanghel din: sparanghel, cartofi, supa vegetala, sare de mare, piper, coriandru, ulei din seminte de susan.

supe

Ingrediente:

  • O mână bună de sparanghel tăiat în bucăţele
  • 3 cartofi de mărime mijlocie tăiaţi în cuburi
  • 2+1/2 căni de supă vegetală strecurată
  • Sare de mare după gust
  • Piper negru după gust
  • Coriandru
  • Ulei din seminţe de susan

 

Mod de preparare:

Fierbe supa vegetală strecurată, apoi adaugă morcovii şi sparanghelul.

Adaugă sarea de mare şi piperul.

Fierbe timp de 3 sau 5 minute sau până când legumele sunt fierte.

Toarnă supa în boluri separate şi orneaz-o cu coriandru şi câteva picături de ulei din seminţe de susan.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.