Supa de morcovi la pahar

Printeaza

O reteta de supa de morcovi la pahar din: morcovi, ceapa rosie, telina, rosii, smantana, ghimbir, sare si boabe de piper.

Ingrediente:

  • 500 g morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 telina
  • 3 rosii
  • 150 g smantana
  • 1/2 lingurita cu ghimbir ras
  • sare
  • boabe de piper

 

Mod de preparare:

Curăţă legumele, taie-le în cubuleţe şi pune-le la fiert în apă cu sare. Separat, opăreşte roşiile, decojeşte-le şi zdrobeşte-le cu furculiţa. După ce au fiert legumele, strecoară-le şi pasează-le cu un blender împreună cu roşiile zdrobite.

Subţiază cu zeama în care au fiert le­gumele până ce ajunge la consistenţa dorită şi lasă pe foc să dea în 1-2 clocote. Adaugă smântână şi ghimbirul. Lasă să se răcească şi serveşte în pahare cu smântână deasupra şi piper proaspăt măcinat.

Supa de morcovi la pahar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.