Supă limpede

Printeaza

Supă limpede din: ceapa, verdeturi, telina, unt, morcov, nap, sare si piper.

retete

Ingrediente:

  • 1 ceapă spaniolă mare
  • 1 linguriţă plină de verdeţuri amestecate
  • ½ căpăţână de ţelină
  • 45 grame de unt
  • 1 morcov
  • 1 nap
  • sare şi piper după gust

 

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunţel şi prăjeşte-o până când se rumeneşte în oala în care faci supa, şi adaugă 2 litri şi jumătate de apă.

Pregăţeşte şi toacă mărunţel morcovul, napul, şi ţelina, apoi adaugă-le pe acestea împreună cu nucşoara, verdeţurile, sarea şi piperul în apa cu ceapa prăjită.

Când legumele sunt moi strecoară lichidul, apoi pune-l din nou în oala şi mai fierbe-l o dată.

 

Pofta buna!


Reteta zilei: Supa de ciuperci cu legume

Supa de ciuperci cu legume din: supa de pui, ciuperci, ceapa, praz, morcovi, sare, telina. Ingrediente: 1 l de supa de pui 1 kg ciuperci 1 ceapa 1 fir praz 2 morcovi sare ½ telină Mod de preparare: Spalati si tocati legumele. Incalziti supa de pui într-o oală si adăugați legumele, aduceti la fierbere. Fierbeti […]

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.