Supa de legume cu usturoi

Printeaza

Supa de legume cu usturoi din: morcovi, telina, patrunjel, ceapa, cartofi, ulei, sare, piper, oua, usturoi, maghiran, cascaval.

Ingrediente:Supa_de_legume_cu_usturoi

  • 200 g radacinoase (morcov, telina, patrunjel)
  • 1 ceapa
  • 200 g cartofi
  • 10 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 80 g cascaval, taiat cuburi

Mod de preparare:

Se curăţă şi se taie mărunt legumele. Se unge cu ulei fundul unei tigăi şi se prăjeşte mai întâi ceapa, apoi se adaugă legumele şi se prăjesc, amestecând.

Se adaugă cartofii şi se toarnă 1,2 l apă. Se sărează, se piperează şi se fierbe cca 30 min.

Se bat ouăle într-o ceaşcă şi se adaugă în supă. Se toacă usturoiul şi se amestecă împreună cu 1 praf de sare şi maghiran.

Se ia vasul de pe plită şi se înglobează usturoiul. Se repartizează supa in boluri si se presara cascaval.

Supa de legume cu usturoi

Supa_de_legume_cu_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.