Supa cu legume şi găluşte

Printeaza

O reteta delicioasa de supa cu legume si galuste din: minigaluste, amestec de legume, ulei, mazare, supa, sare, piper si crengute de asmatui.

Ingrediente:Supa cu legume şi găluşte

  • 100 g de minigăluşte (pachet)
  • 300 g amestec de legume (morcovi, broccoli, conopidă, ardei, dovlecel)
  • 1 linguriţă de ulei
  • 50 g de mazăre congela­tă
  • 250 ml de supă
  • sare
  • piper
  • cateva crenguţe de asmăţui

 

Mod de preparare:

Pregătiţi mini- găluştele conform indicaţii­lor de pe ambalaj. Pregătiţi legumele. Tăiaţi morcovii bucăţi. Despărţiţi conopida şi broccoli în bucheţele.

Tă­iaţi ardeiul gras cubuleţe, tăiaţi dovlecelul pe lung în jumătate, apoi pe rotund.

Incingeţi uleiul într-un vas şi căliţi acolo legumele, pre­cum şi mazărea. Turnaţi su­pa şi fierbeţi-o cca. 15 mi­nute la foc mic spre mediu. Scurgeţi găluştele şi adăugaţi-le în supă.

Condi­mentaţi mâncarea cu sare şi piper. Spălaţi asmăţuiul şi presăraţi-l peste mâncare. Este o mâncare uşor de preparat, dar şi uşoară pen­tru stomac.

Supa cu legume şi găluşte

Supa cu legume şi găluşte

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.