Supa italiana cu macaroane si branza

Printeaza

Supa italiana cu macaroane si branza din: fasole uscată, morcov, pătrunjel rădăcină, ceapă, fasole verde, cartofi, varză, conopidă, dovlecel, roşii sau buli­on, macaroane, brânză telemea, ulei, usturoi, măghiran.

Ingrediente:Supa italiana cu macaroane si branza

  • 1/4 kg fasole uscată
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • 1 ceapă
  • 1/4 kg fasole verde
  • 2-3 cartofi
  • 1/4 varză
  • 1 conopidă
  • 1 dovlecel
  • 2-3 roşii sau 2 linguri de buli­on
  • 100 g macaroane
  • 200 g brânză telemea
  • 2 linguri ulei
  • 1-2 căţei de usturoi
  • 1 vârf cuţit de măghiran

 

 

 

Mod de preparare:

Pui fasolea uscată la înmu­iat de seara până dimineaţa. Schimbi apa şi pui fasolea la fiert.

După ce a dat 2 clocote, schimbi apa din nou şi adaugi pătrunjelul (rădăcina), morcovul şi ceapa tăiată mărunt.

Adaugi, pe rând, în funcţie de timpul de fier­bere necesar, fasolea verde tăiată, cartofii tăiaţi, varza tocată, conopida bucheţele mici, dovlecelul tăiat mărunt, roşiile şi macaroane­

Separat, freci telemeaua cu unt, usturoiul sfărâmat şi măghiran, până obţii o cremă.

Subţiezi crema cu supa şi apoi o torni peste supa pregătită. Mai laşi să dea 2 clocote şi serveşti supa fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.