Supa istriana

Printeaza

O reteta de supa istriana din: vin rosu sec, ulei de masline, zahar, paine veche si piper dupa gust.

Ingrediente:Supa istriana

  • 1 vin roşu (negru) sec
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 3 linguri zahăr
  • 1 pâine veche
  • piper, după gust

Mod de preparare:

Vinul se toarnă într-un ulcior de lut şi se adaugă ulei, piper şi zahăr. Pâinea se taie felii şi se prăjeşte în cuptor până ce capătă o culoare maro închis, spre negru. Se taie bucăţele şi se pun, aşa calde, în căni de lut. Se toarnă vinul peste bucăţclele de pâine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.